1 - 4. SINIF ETKİNLİKLERİ

Kulüpler

Tarsus SEV’de birkaç İngilizce kulübü vardır. Her bir kulübün amacı öğrencilerin İngilizce’de akıcılığını geliştirmektir. Bunlardan bazıları:

• İngilizce Şarkılar ve Skeçler Kulübü
  • Yaratıcı Yazma Kulübü
  • El İşleri Kulübü

Yüzyüze

Üçüncü sınıftaki konuşma alanında yetenekli öğrencilere, daha fazla konuşma pratiği sağlamak için İngilizce öğretmenleri ile bir araya gelme şansı verir. Öğrenciler konuşma kapasitelerini geliştirirler.

Nakil Öğrenci Programı

Okula yeni gelen nakil öğrencilere Küçük gruplar halinde ekstra destek verilerek diğer yaşıtları ile aynı seviyeye gelmeleri sağlanır. Öğretmenler her bir öğrenciye, İngilizce yeteneklerine göre birebir yardımcı olurlar.