Tarsus SEV Okul-Aile Birliği(OAB) okul-veli-öğrenci üçgeninin büyük önem taşıdığı bilinci ile okul ile aileler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Tüm veliler birliğin doğal üyesidir. Okul aile birliği, Tarsus SEV'in amaçları ve eğitim ilkeleri doğrultusunda, idare ile işbirliği içinde faaliyetler düzenler, okulun programı hakkında öğrenci velilerini bilgilendirir. Okul yaşamına sağladıkları olumlu katkılar ile kampus yaşantısını zenginleştirir.

OAB, her eğitim yılının başında tüm velilere duyurulan Olağan Genel Kurul toplantısında gönüllü veli adayların arasından seçimle kurulur. OAB, iletişim ağını genişletmek amacı ile veliler ile düzenli/sürekli iletişimdedir. Öğrencilerin kültürel olarak zenginleşmelerine imkan verecek okul etkinliklerine destek verir.

Veli_Ogretmen_Beslenme_ve_Fiziksel_Aktivite_Sunumu