Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları’na öğrenci kayıt-kabul işlemleri “Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili madde hükümleri dâhilinde aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde yürütülür.

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Her yıl mayıs ayı sonunda, Özel Öğretim Kurumları Öğrenci Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmeliği gereği belirlenen okul ücreti, ödeme koşulları ve kayıt yenileme tarihleri mali işler bölümü ve idare tarafından velilerimize duyurulur.  Duyurulan kayıt yenileme tarihinde, okul velilerimiz mali işler bölümüne gelerek, önerilen ödeme planlarından birini seçip gerekli işlemleri tamamlarlar.  Kayıt ofisinde bilgilerini güncelleştirirler.

OKULA HAZIRLIK HAFTASI

Yeni öğretim yılı başlamadan bir hafta önce okula hazırlık haftası düzenlenir.  Bu günlerin tarihi velilere mektupla, Smartclass'tan duyuru ve eposta olarak bildirilir.  Bu günlerde veliler okula gelerek öğrencinin üniforma, kitaplarını ve kırtasiye ihtiyaçlarını temin ederler.  Aynı zamanda okul yemek ve taşıma servisine de kayıtlarını yaptırabilirler.