Kayıt Bilgileri

Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi çekmek isteriz.

• Kayıt işlemleri bizzat öğrencinin velisi tarafından yapılacaktır.

• Okulumuz tarafından duyurulacak tarih aralığında,  kayıt yenileme sistemi üzerinde adres ve iletişim vb bilgilerinizin güncellemelerinin yapılarak, seviyeniz için belirlenmiş Mali Kayıt gününüzde, Mali ve İdari İşler birimine, imzalı, güncel “Öğrenci Bilgi Formu”nun ibrazı gerekmektedir.

• Kayıt işleminin tamamlanmış kabul edilmesi için, peşin ödemeyi tercih eden velilerin okul ücretinin tamamını yada taksitli seçeneği tercih eden velilerimizin  okul ücretimizin 1.taksit ödemesini yapmış, diğer taksit ödemeleri için de ödeme şeklini belirlemiş olması gerekmektedir.

• Bu eğitim döneminde, kardeşlerden biri hariç diğerleri %10 okul ücreti indirimi imkanından faydalanabilecektir. Ancak  kardeşlerden birinin maddi destek bursu almaya hak kazanmış olması halinde bu indirim uygulanmayacaktır. İndirimden yararlanmak için, kardeşlerin nüfus cüzdanı fotokopilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.

• Kayıt işlemleri sırasında veli ve öğrencinin TC kimlik numaraları bulunan kimlikleri gerekmektedir.

• Kayıt günü, okulumuzda Yapı Kredi Bankası görevlileri bulunacaktır. Banka görevlileri, peşin ödemenizi ve birinci taksit ödemenizi nakit olarak kabul edebilecektir. Bu ödemelerin  kredi kartı ile de yapılması mümkündür.

Peşin ödeme veya  ilk taksit ödemesi için banka hesap numaramız aşağıdaki gibidir.

Banka ve Şubesi :  YAPI KREDİ BANKASI A.Ş / TARSUS  ŞUBESİ

IBAN                      :  TR15 0006 7010 0000 0061 4295 40

Hesap Adı:           :  ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM KURUMLARI

Açıklama              :  ÖĞRENCİ ADI SOYADI

Diğer taksitli ödemeleriniz için;

1) KSTS Sistemi: 7 ve 10 taksitli ödeme planı için

Yapı Kredi Bankası tarafından, adınıza açılmış/açılacak olan TL vadesiz tasarruf hesaplarına, ödeme planına uygun KSTS Basvuru Formu alınarak, Özel KSTS (Kredili Senetsiz Taksit Sistemi) Limiti tanımlanacaktır. Yapı Kredi Bankası tarafından işlemin yapılabilmesi için aşağıda yazılı olan belgeleri yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

• Nufus Cüzdanı Fotokopisi (aslı ile birlikte)

• TC. Kimlik Numarası

2) Kredi Kartı: Ödemenin Worldcard ile yapılması koşulu ile 7 taksit ödeme planına uygun olarak kredi kartı ile tahsilat yapılabilecektir. Worldcard 9 taksit ya da 2 ay erteleme seçeneği sunmaktadır.

• Öğretim yılı başlamadan önce okuldan kayıt çekilmesi durumunda, okul yıllık ücretinin 1/10’u kesilerek kalan kısım iade edilir.

• Taksitli ödeme yapan velilerimizin faturaları Eylül - Haziran döneminde 10 eşit taksitte tanzim edilerek adreslerine postalanacaktır.

• Sınıflara göre kayıt tarihleri aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.