Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları (K-8) profesyonel eğitimciler ve idarecilerden oluşan alanlarında uzman ve deneyimli kadrosuyla gurur duymaktadır.

SEV Okullarının felsefesinde de belirtildiği gibi, SEV İlköğretim Kurumları mükemmel bir eğitim sağlamaya kendini adamış öğretmenleri bünyesine katmaya çaba göstermektedir.

SEV'de öğretmen ve çalışan olmak...

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları, 1997 yılında Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) tarafından kurulmuştur.  Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesinde Tarsus Amerikan Koleji,İzmir Amerikan Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir SEV, Üsküdar SEV ve Tarsus SEV İlköğretim Kurumları ile Redhouse bulunmaktadır. Okullarında 133’ü uluslararası olmak üzere 1000 kişiyi aşkın çalışanı, yöneticisi, öğretmeni olan SEV, denetimden akreditasyona, 11 kurum arasında rotasyon ve gelişim imkanına kadar, uluslararası çalışma standartlarında bir ortam sunmaktadır.

Kuruluşundan bugüne kadar geçen zaman içinde, SEV İlköğretim Kurumları akademik başarısı, İngilizce programı, sosyal etkinlikleri ve spor çalışmaları ile eğitim sektöründe  birçok uygulamaya öncülük etmiş, en çok tercih edilen okulların başında gelmiştir.

r

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak Tarsus SEV, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.SEV/Amerikan Okulları’ndaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

Tarsus SEV ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur.

Sağlık ve Eğitim Vakfı Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

Tarsus  SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

iŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı için açık pozisyonumuz:

Sınıf Öğretmeni

2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim yılında Özel Tarsus SEV İlkokulunda görev almak isteyen Sınıf Öğretmeni başvurularını bekliyoruz.

·       Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·       Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,

·       Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,

·       Eğitim teknolojilerini ve araçlarını iyi kullanabilen,

·       Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,

·       İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,

·       Öğretmeyi seven ve motivasyonu yüksek,

·       Erkek adaylarımız için askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını iletmelerini rica ederiz.

Başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

GENEL BAŞVURU

2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim yılında Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumlarında görev almak isteyen öğretmenlerin başvurularını bekliyoruz.

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Eğitim teknolojilerini ve araçlarını iyi kullanabilen,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğretmeyi seven ve motivasyonu yüksek,
  • Erkek adaylarımız için askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@sevtarsus.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

Başvurularınızı aşağıda yer alan başvuru formumuzu doldurarak veya özgeçmişinizi kariyer@sevtarsus.k12.tr adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle