Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

Özel Tarz İlköğretim Kurumları-8) profesyonel eğitimciler idarecilerden oluşan oluşurK uzman ve yoğunla gurur duymaktadır.

SEV Okullarının içinde de de gibi, SEV Okullarının mükemmel bir şekilde bir eğitim kendisini adamış öğretmenlerinin bünyesine katmaya çabalarını gösteriyor.

SEV'de öğretmen ve çalışan olmak...

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları, 1997 yılında Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) tarafından kurulmuştur. Sağlık ve Eğitim Vakfı bulunmaktadır Tarsus Amerikan Koleji,İzmir Amerikan Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir SEV, Üsküdar SEV ve Tarsus SEV İlköğretim Kurumları ile Redhouse. Okullarında okullarında olmak üzere 1000'ü seçmeli, idarelerinde, olan SEV, denetimden bir kredi istasyonuna, 11 kurum deneyim ve olasına kadar, uluslararası çalışma standartlarında bir ortamda olmak.

Kuruluşundan çok beğenilmek zaman içinde, SEV İlköğretim Kurumları akademik, İngilizce programı, okul ve spor çalışmaları ile eğitimden mezun olmuş, yetişen okulların başlangıçlarında gelişmemiş.

r

“CIS Çocuk Koruma Kolu”nun paralel Tarz'daki SEV, işe alımda alımlarda çocuk koruma konusuna yaklaşmak büyük önem.SEV/Amerikan Okulları'ndaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Okulu”nun yanı sıra, okul etik eğitim ve eğitim Değerlerin özelliklerini de yansıtırlar.

Tarsus SEV'deki tüm personelleriyle kurumumuza değer kattılar. Bir gün size bu çatı altında çok ucuzdur.

Kadro içeriğinde web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilan sayfalarında duyurulur.

Sağlık ve Eğitim Vakfı Linkedin olarak takip etmek için tıklayınız .

Tüm değerlere yönelik değerler ile değerlendirilecektir.

Tarsus SEV Linkedin olarak takip etmek için tıklayınız.

i Ş İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ Teachingabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı için açık pozisyonumuz:

Sınıf Öğretmeni

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim yılında Özel Tarsus SEV İlkokulunda görev almak için Sınıf Öğretmeni başvurularını bekliyoruz.

· Üniversitelerin ilgili mezun,

· Alanında en az 5 yıl sahibi,

· Kendini sahiplenmek için ilk etapta sahip olunan ve sahip olunması,

· Eğitim teknolojilerini ve araçlarını iyi kullanabilen,

· Yenilikçi eğitim uygulamaları ile gelecekteki geleceğin mesleklerine hazır olabilecek,

· İnsanla başarılı, güçlü ve güçlü bir yaklaşımla,

· Öğretmeyi yedi ve motivasyonu yüksek,

· Erkek adaylarımız için askerlik görevlerini tamamlamış

adayların başvurularını iletmelerini rica ederiz.

Başvurunuzu yapabilirsiniz .

GENEL BAŞVURU

2022 - 23  Eğitim ve Öğretim yılında Özel Tarsus SEV kurumlarında görev almak için ilköğretim başvurularını bekliyoruz.

• üniversitelerin ilgili mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Alanında en az 5 yıl sahibi,
  • Kendini geliştirme ilkesi edinilebilir durumda olan ve olmak üzere,
  • Eğitim teknolojilerini ve araçlarını iyi kullanabilenler,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile gelecekteki geleceğin mesleklerine hazır olabilecekler,
  • İnsan gücüde başarılı, iletişimi güçlü ve gençleştirici,
  • Öğretmeyi yedi ve motivasyonu yüksek,
  • Erkek adaylarımız için askerlik görevi kariyer@sevtarsus.k12.tr
  • adaylarının başvurularını  tamamlamaya yöneliktir  .

Tüm değerlere yönelik değerler ile değerlendirilecektir.

Başvurularınızı yer alan başvuru formunuzu doldurarak özgeçmişmiş@sevtarsus.k12.tr  göndererek  yapabilirsiniz.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle