Evden okula güvenle ve keyifle yolculuk …

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumlarının öğrenci ulaşım hizmeti özel bir taşıma şirketi tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerimiz servis hosteslerinin refakatinde, sigortalı olarak seyahat ederler. Tüm araçlar son model olup, klimalı ve araç telefonludur. Araçlarda ayrıca uydu takip sistemi bulunur. Öğrencilerimizin ulaşımını sağlarken, temel hedefimiz onların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır. Bunu gerçekleştirmek için, her eğitim öğretim yılı başında servis kuralları belirlenerek, öğrencilerimiz ve aileleri ile paylaşılır. Servis şöför ve hosteslerine belirli aralıklarda eğitimler düzenlenir.

Servis araçları hareket halinde iken sizlerin takip edebilmeniz için tüm araçlarımızda GPRS sistemi bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen bilgiler doğrultusunda servis araçlarının takibini internet ortamında gerçekleştirebilirsiniz.

Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistemi