Ara sınıflara öğrenci alımı için yapılacak sınavın tarihi nedir?
Ara sınıflara öğrenci alımı ile ilgili detaylı bilgi için,lütfen, tıklayınız.

Ortaokulu sizde bitiren bir çocuğun, liseyi Tarsus Amerikan'da okuyabilmesi açısından, genel sınavlarda bir ayrıcalığı oluyor mu?

Konuyla ilgili olarak kendi web sitelerinde de belirttikleri üzere Tarsus Amerikan Lisesi LGS sınav sonucuna göre öğrenci almaktadır.Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri belirli bir diploma puanı ve disiplin cezası almamış olmaları halinde İstanbul'daki SEV Amerikan Koleji'ne direk geçiş hakkına sahiptirler.

Ana sınıfına kayıt yaptırmak istiyoruz. Veli tanıtım günü tarihiniz ve okul ücretleri hk. bilgi rica ederim.
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için,lütfen, tıklayınız.

Okulunuzun yurtdışından gelen öğrenciler için kayıt kabul şartları nelerdir ?
MEB İlköğretim Kurumları ve Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince bu durumdaki öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürlüklerine baş vurarak denklik belgeleri almaları istenir.

Daha srtları SEV mezunları için herhangi bir ayrıcalık veya direkt geçiş sağlamamaktadır.onra öğrencinin okulumuzun şartlarına uygun olup olmadığı değerlendirilir.