Öğrencilerimiz, Pi Günü kapsamında hafta boyunca çeşitli etkinliklere katıldılar. Pi sayısı ile ilgili videolar izleyen öğrencilerimiz, bu sayıyı hayatının merkezinde tutan insanların fikirlerini dinlediler. Find Your Pi Day uygulaması ile doğum günlerinin, Pi sayısının virgülden sonraki kaçıncı basamağında olduğunu hesapladılar. Pi sayısının rakamları ile notaların eşleştirilmesiyle oluşturulan Pi şarkısını dinlediler. Öğrencilerimiz, Pi sayısı ile ilgili kendi araştırmalarını yaparak çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaştı.