4.sınıf öğrencilerimiz ‘’Why should we protect the environment?’’ ‘’Çevremizi neden korumalıyız?’’ konu başlığı altında çalışmalarına devam ediyorlar. Bu dersimizde öğrencilerimiz ile öncelikle anahtar kelimeler üzerine bir beyin fırtınası yaptık ve Collaborative Board uygulaması üzerinde düşüncelerimizi paylaştık. Environment, habitat, species kelimeleri üzerine örnekler paylaşarak interaktif videolar ve sorular ile pekişmesini sağladık. Örnekler sonrası öğrencilerimiz çevreyi korumak adına fikirler ürettiler ve akranları ile paylaştılar. Çıkış biletimiz oyunlaştırılmış bir Quiz’le dersi tamamladık.