Okulumuz etwinning platformunda yer alan ‘’Culture By Values’’ projesine ortak olmuştur. Projenin amacı öğrencilerimizin Türkiye’nin farklı şehirlerinin kültürel değerleri, mutfağı, tarihi, coğrafyası ve diğer özellikleri hakkında farkındalık kazanmasıdır. Proje boyunca en az 10 şehrimizi seçip farklı dijital araçları kullanarak diğer katılımcılarla işbirliği ve iletişim içerisinde seçilen şehirleri tanıtmayı  planlıyoruz. Her proje katılımcısı kendi ülkesinin kültürel değerlerini tanıtacakları için öğrenciler ayrıca farklı ülkeler hakkında da bilgi sahibi olabilecekler. Program Marttan Hazirana kadar planlanmış olup her iki haftada öğrencilerin hazırlamış oldukları ürünler eTwinning proje faaliyetlerinin paylaşımlarının yapıldığı Twinspace platformunda paylaşılacaktır.