22 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Talas Oditoryum sahnesi muhteşem bir sanat şölenine ev sahipliği yaptı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve tüm geliri LÖSEV’e bağışlanan Sanat Gecesi, bu yıl da “Sanat Radyo” başlığıyla sahnelendi. Şiir temalı bir radyo programı konseptiyle hazırlanan gösteri, unutulmaya yüz tutmuş radyo programlarını günümüz gençlerine sanat yoluyla anlattı. Gece boyunca Türk edebiyatına damga vurmuş ünlü şairlerin şiirleri okundu, hayatlarından kesitler anlatıldı. Çalınan enstrümanlar ve bestelenmiş şiirler gecenin sesi oldu. Öğrencilerimizin lösemili çocuklara destek vermek için koca yürekleriyle büyük özveri göstererek hazırlandıkları bu öğretici program izleyenleri büyüledi.