Okul kütüphanemiz yeni yerine taşındı ve raflardaki kitaplar yeniden öğrencilerimizle buluştu. Kütüphanemiz öğrencilerin daha aktif kullanması amacıyla Talas Kampüsü girişindeki “Echo Room’a taşındı.

Öğrencilerimizin kitaplara ve kütüphaneye daha kolay ulaşabilmeleri için gerçekleşen yerleşim değişikliği ile  öğrencilerimize keyifle okuma ve araştırma yapabilecekleri bir alan yaratılmış oldu. Ayrıca kütüphane programı kapsamında yıl boyunca öğrencilerimiz İngilizce ve Türkçe derslerinde düzenli olarak kütüohanemizde farklı etkinlikler de gerçekleştirecekler.