Özel Tarsus SEV Korosu, 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Viyana’da düzenlenen “Sing N’ Joy Koro Festivali”nde sahne aldı.Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivalde 32 koro üyesi “Dostluk Konserleri” kapsamında performanslarını sergiledi. Viyana’nın ünlü Minoritenkirche Kilisesi’nde iki gün boyunca ülkemize ait türküleri ve marşları seslendiren öğrencilerimiz büyük beğeni topladı.Özel Tarsus SEV Korosu, gelecek dönemlerde de ulusal ve uluslararasi platformlarda okulumuzu temsil etmek için çalışmalarına devam etmektedir.