29 Mart 2018 Perşembe akşamı, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Talas Oditoryum sahnesi muhteşem bir sanat şölenine ev sahipliği yaptı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sanat günü, bu yıl da küresel farkındalık kazandırma yolunda kendi kültürüne hakim bireyler yetiştirebilmek için "KÜLTÜRKİYE" temasıyla kurgulandı. Türkiye’nin yedi bölgesine özgü kültürel nitelik taşıyan şiirler, türküler ve sahne sanatları batı müziği ile harmanlanarak sahnelendi. Öğrencilerin büyük özveriyle hazırlandıkları program izleyenleri büyüledi.