Özel Tarsus SEV İlköğretim Okulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılına bu sene farklı bir heyecanla başladı. 20. Yılımızı kutladığımız bu günleri, en çok da açılışından bugüne kadar yoğun ve uzun emek vermiş değerli öğretmenlerimize borçluyuz. Değerlerine her koşulda bağlı kalarak; ilkeli ve kaliteli eğitimden ödün vermeden geçirilen tam 20 yıl. Birlikte büyümek, gelişmek ve çoğalmak eminiz ki inanılmaz bir duygu. Kalpleri ilk gün heyecanıyla atan İlkokul Müdürümüz Çiğdem Özyürekoğlu, öğretmenlerimiz; Ayşe Ertong, Meryem Apak ve İlkokul Müdür Asistanımız Songül Akşahin' e nice yıllar dileriz.