Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde, gelecek kuşaklar serinler sözünden yola çıkarak’ Her insan bir fidan dikmeli yurduma ’ sloganıyla harekete geçen  2.sınıf öğrencilerimiz Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus Orman Müdürlüğüyle işbirliği yaparak fidan dikme kampanyası başlattılar. Kendileri bu ülkenin geleceği için birer fidan olan öğrencilerimize ekmeleri için birer fidan verildi.

Ağaç, geçmişi geleceğe bağlar. Size sabrı öğretir. Beraber yaşamanın, faydalı olmanın zevkini verir. Marcel Prevast’ın sözünde belirttiği gibi yapılan bu etkinlikle öğrencilerimiz ağaç sevgisinin yanı sıra  sabırlı olmayı ve gelecek için ortak adımlar atmanın önemini öğrendiler.