Destination Imagination birçok ülkede düzenlenen uluslararası bir organizasyondur ve organizasyonun en büyük amacı, çocukların gerçek yaşamda karşılaşacakları problemleri çözmelerini sağlayarak hayatları boyunca kullanabilecekleri becerileri geliştirmektir.

Tarsus SEV İlkokulu bu yıl ilk kez 3 takımla bu büyük organizasyonun Türkiye ayağında yer aldı. Bu turnuvaya çok büyük emek ve özveriyle hazırlanan takımlarımız Türkiye'nin her yerinden 2000 öğrenci, 300'e yakın eğitmen ve gönüllülerin katılımı ile 3000 kişilik bir organizasyonun parçası olarak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Turnuvada "COOL COLORS" takımımız bu heyecan verici, eğlenceli ve zorlu organizasyonu ilk  yılları olmasına rağmen üçüncülük gibi inanılmaz bir  derece ile taçlandırdılar ve hepimizi çok mutlu ettiler. Okulumuza bu başarılı sonucu getirip bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve onları çalıştıran takım koçları Aynil Sayid ve Gürkan Kılıç'ı tebrik ediyoruz.  Öğrencilerimiz bu organizasyon ile işbirliği yapma, bir takımın parçası olma, sorumluluk alma, yeni durumlara karşı yaratıcı fikirler geliştirme, akranlarına destek verme ve fikir alışverişinde bulunma gibi bir çok kazanım edindiler.