Özel Tarsus SEV Ortaokulu tarafından 17 Mayıs Salı günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni büyük ilgi gördü.

“Tarsus SEV Stüdyoları’ndan canlı olarak” gerçekleşen tören green screen teknolojisiyle hazırlanan ve Kurtuluş Savaşı sürecini anlatan video ile başladı. “Atatürk’e Mektup” yarışmasının kazananlarının açıklanmasının ardından Tarsus SEV Pop Müzik Grubu enstrümental ve pop şarkılarıyla törene renk kattılar. Tören boyunca farklı sınıf seviyelerinden öğrenciler, sahneledikleri dans ve jimnastik gösterileri ile izleyenleri coşturdular.