Tarsus SEV ana sınıfı öğrencileri okula dönüş haftasını farklı çalışmalar ve dersler ile heyecanla tamamladı. Sınıf arkadaşları ile tanışma ve okul bağının kurulması için planlanan haftada öğrenciler farklı oyun, etkinlik ve dersler ile yeni eğitim öğretim yılına coşkulu bir giriş yaptı.

Buz kırıcılar ve tanışma oyunları ile öğrenciler haftaya eğlenerek başladı. Bu oyunlarla ayrıca “Yaşam Becerileri” programı kapsamında “esneklik ve uyum” ve “iletişim ve işbirliği” hedefleri de karşılanmış oldu.

Öğrencilerimiz farklı branş dersleri ile tanışarak müfredat ve program içeriği hakkında bilgi sahibi olurken derslerin hedef ve amaçlarını öğrenip yaşamlarındaki yerleri hakkında beyin jimnastiği yaptılar.