“Taşıtlarımız” Ünitesi kapsamında bu hafta ana sınıfı öğrencilerimizle İngilizce dersimizde çevrimiçi oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz bu derslerde, hem 21. Yüzyıl becerilerinden olan “bilgi teknolojilerini kullanma” alanında gelişme gösterdiler, hem de oyunların heyecanıyla takım oluşturma, girişimcilik ve risk alma becerileri ile dolu bir öğrenme süreci geçirdiler. Word Wall platformu kullanılan bu derslerde, taşıtları eşleştirme, taşıtları doğru sıralama ve takımlar arası tahmin oyunları oynayarak haftayı tamamladılar.