T2T (Teachers to Teachers) Eğitim Konferansı Tarsus SEV Öğretmen Paylaşım Platformu® tarafından Tarsus SEV, İzmir SEV ve Üsküdar SEV Okullarımızdaki örnek eğitim uygulamalarının tüm öğretmenlerimize ilham vermesi amacıyla organize edilen bir konferanstır. “Eğitimde sinerjik etki” sloganı ile ilkini gerçekleştirdiğimiz bu çevrim içi konferans şimdiye kadar 40 ülkede kullanılan ve Türkiye’de ilk kez deneyimlediğimiz bir sanal konferans platformunda gerçekleşmiştir. Açılış konuşmasını SEV Genel Müdürü Güray Erkol'un yaptığı konferansta Tarsus, İzmir ve Üsküdar SEV okullarımızdan 225 öğretmenin katıldığı konferans 4 oturumda ve farklı alanlarda 40 sunumla gerçekleşti. Konferansa katılan öğretmenlerimiz eğitimde en iyi uygulamaların çevrim içi ortak bir platformda paylaşılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek konferansın hem keyifli hem faydalı olduğunu belirtiler.