2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Noter onaylı sıralı Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrenci listelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Nakil Sınavına Katılım Başvuru

4. Sınıf Nakil Sınavına Katılım Başvuru Dönemi (24 Şubat-29 Mayıs)

4. Sınıf seviyelerine öğrenci alım sürecimizle ilgili bilgi için tıklayınız .

4. Sınıf seviyelerine Başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için  5, 6 ve 7.sınıfa Nakil Sınavı ile öğrenci alınacaktır.Başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için 5. 6. ve 7. sınıflar için  Nakil Sınavının 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü yapılması planlanmaktadır. Nakil Sınav saatleri, kılavuzu ve kapsamı ile ilgili bilgilendirme, sınav kayıt işlemini tamamlamış aday velilerimize ayrıca gönderilecektir.

Sınav başvuru işlemi, aday öğrenci bilgilerinin kaydedilmesi ve belgelerin sisteme yüklenmesi adımlarından oluşmaktadır. Her adım sonunda bilgileriniz sisteme kaydedilecektir. Kayıt işleminiz yarım kaldığı takdirde Öğrenci T.C. kimlik numarası ve başvuran cep telefonu numarası ile kaldığınız adımdan devam edebilirsiniz.

Öğrencinin nakil sınavına katılabilmesi için başvuru kaydının 12 Mayıs 2022 Çarşamba  günü saat 17.00'ye kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.