Öğrencilerin İngilizce okuma becerisini ve konuşma becerisini geliştirmek ve aynı zamanda İngilizce öğrenme motivasyonunu yükseltmek amacıyla Unlimited Educational Services Yayınevi tarafından düzenlenen ‘Readasaurs Yarışması’ sonuçları 23 Nisan’da açıklandı.

Yarışmaya gönüllü 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldılar. Yarışmaya katılım için öğrencilerimiz sistemde yüklü kitaplar içerisinden bir kitap seçtiler, okudular ve ardından kitabın özetini anlatma/kitaptaki bir karakteri tanımlama/bir sahneyi anlatma veya öneride bulunma seçeneklerinden biri ile ilgili en fazla 3 dakikalık bir video çekerek paylaştılar.

23 Nisan günü açıklanan yarışma sonuçlarına göre:

3. Sınıf öğrencimiz Lina Ezgin 2.’lik derecesini elde akıllı saat,

3. Sınıf öğrencilerimiz Kuzey Göktaş ve Halil Poyraz Durmuş 3.’lük derecesini elde ederek D&R Hediye Çeki kazandılar ve bizleri gururlandırdılar.