Göster Anlat Etkinliği
Çocukların evlerinden getirdikleri ve kendi seçtikleri eşyaları, nesneleri grup önünde arkadaşlarına göstermesini ve onunla ilgili bir tanıtım yapmalarını kapsamaktadır.
Amaç: Çocuğun ev ile okul arasında bağlantı kurmasını sağlamak, bir nesne, fotoğraf ya da oyuncak yoluyla grup önünde kendini ifade etmesine, başkalarını dinleme, sorular üretme ve karşılaştırmalar yapabilmesine, dil gelişiminin desteklenmesine fırsat tanımaktır.

Sayma Zamanı Etkinliği
Çocuklar evden getirdikleri materyalleri (mandal, pipet, fasulye vs.) sınıf ortamında arkadaşlarıyla birlikte sayarak etkinliği tamamlar.
Amaç: Çocukların ritmik sayma becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Sıra Bende Etkinliği
Öğrenci velimizin okula gelerek sınıf ortamımızda öğrencilerimizle beraber geçirilen bir etkinliktir.
Amaç: Velilerimizin sınıf ortamı içerisinde öğrencilerimizle birlikte hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteler yaparak, birlikte zaman geçirme fırsatı bulabilmektedir.

Portfolyo Etkinliği
Öğrencinin hem bir bütün olarak değerlendirilmesi hem de gelişme ve öğrenmesini sağlayan sistemli ve amaçlı olarak oluşturulmuş gelişim dosyalarıdır.
Amaç: Çocukların yaptığı çalışmaları tanıtması, kendini ifade edebilme yeteneğinin gelişmesi, güven duygusunun gelişmesi...