Kütüphane Saatleri

Tarsus SEV kütüphane sorumlusu öğrencilere evde ve okulda okumaları için İngilizce roman, kısa öykü veya araştırma kitapları seçmelerinde yardımcı olur.

Sürdürülebilir Sessiz Okuma Programı

Öğrencilerin bağımsız okumalarını teşvik etme amacını taşır. Öğrenciler derste seçtikleri bir kitabı okurlar. Sessiz okuma dakikaları toplanarak ay sonunda öğrencilere bir ödül verilir.

Reading Counts

5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik bir programdır. Kütüphanede belirli kitaplar aylık olarak bu programa alınır. Okuma sonunda öğrenciler okudukları kitaptan on-line olarak sınav olurlar. Sonuçlar hem öğretmenlere hem de velilere iletilir.

İngilizce Kulüpleri

Etkileşimli İngilizce Kulüpleri, İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere daha rahat bir ortam sağlar.

ISTA (Uluslararası Tiyatro Festivali)

ISTA, 9-18 yaş arası öğrencilere yönelik olarak yapılan uluslararası bir tiyatro festivalidir. Festivalin amacı farklı ülkelerden kişileri bir araya getirip bir tiyatro prodüksiyonu hazırlamalarını sağlamaktır.

İngilizce JMUN

JMUN, Model Birleşmiş Milletler’in ortaöğretim öğrencilerine yönelik olan kulübüdür. Kulüp çevresel ve siyasal konularda küresel farkındalığı artırmayı amaçlar.