Robotik SEV

Tüm Dünya'da modern eğitimin bir parçası haline gelmiş "Robotik Kulübü" artık SEV İLKOKULUN' da. Kulübün amacı; toplumsal konulara duyarlı, özgüven sahibi, takım halinde çalışabilen, çözüm odaklı, üreten, farklı tasarımlar yapabilen öğrenciler yetişmesini sağlamaktır. Bu kulüpte öğrenciler, bir taraftan toplumsal sorunlara çözüm üretecekler, diğer taraftan lego parçalarıyla tasarladıkları ve programladıkları robotlarla konuyla ilgili istenen görevleri yerine getirmeye çalışacaklardır.

Kulüp olarak başlıca misyonumuz, teknolojik gelişmeleri ve robot bilimini öğrencilerimize tanıtmak, sevdirmek ve bu görüşten yola çıkarak, bilim ve teknolojinin imkanlarını daha da ileri taşıyacak yetkin bireyler yetiştirmektir.