Tarsus SEV Öğrencileri Uzay Kampında

Özel Tarsus SEV, İzmir SEV ve Üsküdar SEV öğrencileri dünyadaki üç uzay kampından biri olan İzmir Uzay Kampında buluştu. ‘’Yıldızlar Gecesi ve Gezegen Macerası’’ adlı programa katılan öğrencilerimiz, NASA tarafından hazırlanan uzay bilimleri alanında astronot simülatörlerini deneyerek uzay teknolojisi ile tanıştılar. Yaptıkları etkinliklerde takım çalışmasının önemi ve liderlik becerileri üzerine birçok deneyim yaşadılar. Öğrencilerimiz,  bu yıl fen bilimleri dersinde görecekleri ‘’Güneş Sistemi ve Ötesi’’ ünitesinin birçok alt başlığını, en gerçekçi ortamda yaşayarak öğrenmiş oldular.