2015 Eyüpoğlu Koleji Sonbahar Öğretmenler Sempozyumunda Yaratıcılık Sınıflarının Oluşturulması Tanılama Ve Uygulama  Çalışmaları Sunumu Gerçekleştirildi.

24.10.2015 Tarihinde İstanbul Eyüpoğlu Kolejinde gerçekleştirilen Sonbahar Öğretmenler Sempozuyumunda,

geçtiğimiz yıllarda okulumuzda uygulanan “Yaratıcı sınıfların oluşturulması Tanılama ve Uygulama çalışmaları” sergilendi.  Türkiyenin seçkin okullarında görevli öğretmen ve yöneticilerin katıldığı bu sempozyumda okulumuzu temsil etmekten büyük onur ve gurur duyduk. Bir ekip çalışması olarak okulumuzda gerçekleştirilen  yaratıcı sınıflar projesi oturuma katılanlar tarafından beğeni ile izlendi.