Öğrencilerimizin KET/PET Başarısı

Öğrencilerimiz geçen yıl Cambridge Üniversitesi tarafından yapılan KET ve PET sınavlarına girmişlerdir. Dil öğrenmenin 4 becerisi olan okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerinin ölçüldüğü KET ve PET sınavlarda  öğrencilerimiz  üstün başarı göstererek sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizin sertifikaları Auditorium’da yapılan bir törenle verilmiş ve öğrencilerimizin İngilizce seviyeleri uluslararası ölçeklerle yapılan bu sınavlarla bir kez daha bizleri gururlandırmıştır.