Math Without Borders Yarışması

22 Mayıs 2015 Perşembe günü onlarca ülkeden 2000’i aşkın öğrencinin katıldığı uluslararası bir matematik yarışması olan Math Without Borders’ ın birinci basamağına okulumuzu 15 öğrencimiz temsil etti. Öğrencilerimiz, yarışma aracılığıyla kendi matematik bilgilerini dünyanın farklı yerlerindeki öğrencilerin bilgileriyle karşılaştırarak uluslararası platformda kendilerini ölçmüş oldular. Büyük bir özgüven kaynağı olan yarışma esnasında öğrencilerimiz büyük keyif aldı. Toplam üç bölümden oluşan bu güzel organizasyonun diğer ayaklarında da aktif rol alacağız. Etkinliğin ilk basamağında okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.