1. Sınıf öğrencileri 19 Ekim 2015 Pazartesi günü Hayat Bilgisi dersi konuları ile paralel yılı ile ilgili duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Şu anda Tarsus Amerikan Koleji’nde 10. Sınıf’da okumakta olan 2013 mezunlarımızdan Mert Karanfil ise kürsüden öğrencilerimize seslenerek bir Tarsus SEV’li olmanın kendisine kazandırdıklarından bahsetti.Bu vesile ile herkese sağlık ve başarı dolu bir yıl dileriz.olarak Adana Dinazor Park’a gezi düzenlediler. Çok geniş bir arazide sergilenen 55 ayrı dinazor maketi ile öğrencilerimiz tarih öncesi çağlara bir keşfe çıktılar.