9 Eylül Çarşamba günü 6 ve 7,  10 Eylül Perşembe günü ise  5. sınıflarımız için veli oryantasyon toplantısı düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu toplantılarda okul işleyişi hakkında bilgi verilirken veli ve öğrencilerden beklentiler üzerinde duruldu.

Okul Müdürümüz Sayın Ayfer Aydın, bu sene kulüp saatlerinin artırıldığını ve her kulübün sene içerisinde bir ürün ortaya çıkarmasının planlandığını belirtti. Ayrıca ikinci yabancı dil derslerinin artık 4. sınıftan itibaren verilmeye başlandığını ve bu derslerde öğrencilerin yabancı dili yaşayarak öğrenmelerinin önemli olduğunu vurguladı. Ayfer Aydın,  öğrencilerimizin akademik ve bilişsel gelişimlerine daha etkin bir şekilde katkıda bulunabilmek için velilerimizden okul ile sıkı bir işbirliği içerisinde bulunmalarını rica etti.

Göstermiş oldukları ilgiden dolayı bütün velilerimize teşekkür eder, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için başarılı ve keyifli geçmesini dileriz.