Ana sınıf öğrencileri, çevre dostu alışkanlıklarıyla büyük birer enerji kahramanına dönüşüyor!
Okulumuzda gerçekleştirilen enerji tasarrufu projesi kapsamında, minik öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Enerji tasarrufunu konu alan eğitici videolar ile öğrenciler bilinçlenirken, sınıflarında renkli panolar hazırlayarak çevreye duyarlılıklarını artırıyorlar.

Bu projeyle, ana sınıf öğrencileri sadece bilgilenmiyor, aynı zamanda çevre dostu alışkanlıklar kazanarak geleceğe yeşil bir miras bırakmanın önemini öğreniyorlar.