Tarsus SEV İlkokulu’nun 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, müzik ve sanatı bir araya getiren muazzam bir performans gerçekleştirdi.

Beethoven'ın hayatını konu alan müzikal, tiyatro, dans ve müzik gösterileriyle dopdolu bir etkinlik oldu. Müzikal, öğrencilerin yeteneklerini sergilemelerinin yanı sıra, Beethoven'ın müziğinin evrensel dilini anlamalarına olanak tanıdı. Veli, öğretmen ve öğrencilerden oluşan seyircilere güzel bir deneyim sunan bu performans, öğrencilerin sanatla iç içe büyümelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulundu.

Etkinlik öncesinde düzenlenen veli bağış kampanyası ile elde edilen gelir, örnek bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü. Tarsus SEV İlkokulu, bu kaynakları kullanarak bir devlet okulunda müzik sınıfı açmayı hedefledi. Bu adım, eğitimde fırsat eşitliği sağlama amacını taşırken aynı zamanda sanatın gücüyle toplumları bir araya getirme misyonunu destekledi.

Tarsus SEV İlkokulu, sanatın ve eğitimin birleştirici gücünü öne çıkaran bu etkinlikle, öğrencilerine sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler ve duyarlılık kazandırmaya devam etmektedir.