Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen SEV Tasarım Festivali tamamlandı.

Sürdürülebilirlik çerçevesinde ele alınan “Müzenin Kahramanları” konulu tasarım festivalimize yüksek katılım sağlayan öğrencilerimiz hayallerindeki kahramanları resmetti. Tarsus SEV Ortaokulumuz ile Üsküdar ve İzmir SEV Ortaokullarından birinci seçilen eserlerin sahibi öğrencilerimiz çizim tabletinin sahibioldu. Ayrıca yarışmaya katılan tüm eserler SEV NFT Sanat Koleksiyonu'na dahil edildi. Festivale katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İlk 3’e giren eserleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tüm eserleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.