TSEV'22 Mezunlarımızı 15 Haziran 2022 Çarşamba akşamı gerçekleştirdiğimiz coşkulu törenle uğurladık. Törende açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ayfer Aydın öğrencilerine; "Bundan sonraki süreçte Atatürk ilke ve inkılaplarından aldıkları güçle ülkemizi ve dünyamızı daha yaşanabilir hale getirebilecekleri bireyler olmaları konusunda kendilerine güvendiklerini ifade etti."

Öğrenci birliği başkanları Toprak Efe Y. ve Defne Naz T. ve okul birincisi Can D. günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.Mezuniyet ortalamasına göre dereceye giren öğrencilerin plaketleri okul idarecileri ve TAC Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Özel tarafından takdim edildi.Öğrenciler törenin sonunda keplerini atarak ortaokula veda ettiler.