OKUL AÇILIŞ TÖRENİMİZ

Özel Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılış töreni, 7 Eylül Pazartesi günü bütün veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Törende Özel Tarsus SEV İlkokulu Müdürü Sayın Çiğdem Özyürekoğlu, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Müdürü Sayın Ayfer Aydın, Tarsus Okulları Direktörü Sayın Andrew Leathwood ve Sağlık Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Yaltır yaptıkları konuşmalarda yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler. Şu anda Tarsus Amerikan Koleji’nde 10. Sınıf’da okumakta olan 2013 mezunlarımızdan Mert Karanfil ise kürsüden öğrencilerimize seslenerek bir Tarsus SEV’li olmanın kendisine kazandırdıklarından bahsetti.

Bu vesile ile herkese sağlık ve başarı dolu bir yıl dileriz.