Ana sınıfı müzik dersine beden perküsyonu ile eğlenceli bir başlangıç yaptık.Beden perküsyonu, ellerin ayakların bedenle birlikte vurmalı bir enstrüman olarak kullanıldığı bir alandır. Müzik ve hareket eğitiminin tam ortasında yer alır. Çalanın da çalınanın da aynı kişi olması, beden perküsyonunun benzersiz bir özelliğidir. “Kendi kendini çal”ma sürecinde öğrencilerimiz, hem kendi beden seslerini tanırlar hem de hareketin ve ritmin ortaya çıkan uyumunu yakalarlar.İşte “Yedi Adım” dansı da tüm bu kazanımları sağlayan benzersiz bir örnek. Yedi hareketi de uyum içinde ve örüntü olarak yapan ana sınıfı öğrencilerimiz, evde sizinle oynarken de çok eğlenecekler.