7. sınıf öğrencilerimiz; İngilizce derslerinde film, kitap, müze ve podcast inceleme yazıları okuyup ilgi duydukları bir alan seçtiler. Her bir grup üyesinin ortak ilgi alanında buluştuğu, içinde farklı görevler barındıran, iş birliğine dayalı bu çalışmada çeşitli inceleme yazıları yazdılar. Etkinliği fen derslerine de taşıyan öğrencilerimiz, ışık ışınları teması ile ilgili dokümanlarla çalışıp birer inceleme yazısı yazdılar. Öğrencilerimiz, yazılarını arkadaşlarıyla paylaşıp yazı içeriklerinin sosyal hayattaki karşılıklarına ilişkin tartışmalar yaptılar.