5. sınıf öğrencileri, açı çeşitlerini örneklendirirken beden eğitimi öğretmenimiz, matematik dersine katılarak onlara meydan okudu. Beden eğitimi öğretmenimiz, öğrencilere çeşitli hareketler göstererek öğrencilerimizden hareket esnasında vücudumuzda oluşan açıları bulmalarını istedi. Beden eğitimi öğretmenimizin başlattığı meydan okumaya, öğrencilerimiz farklı açı çeşitleri oluşturacak hareketlerle karşılık verdiler. Öğrencilerimiz, ders süresince zihin-kas koordinasyonunu kullanarak esneme ve denge hareketleri yaptılar.