Hepimiz oyun oynamayı severiz. Oyun insan doğasında var olan ve erken gelişim dönemlerinden itibaren insanların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerinde rol alan önemli deneyimleme etkinlikleridir. Oyunlaştırma, öğrencilerin en iyi şekilde eğlenirken öğrenmeleri için kullanılan bir yöntemdir. Dersi ilgi çekici hale getirerek öğrenci üretkenliğini teşvik eder. Bilgiyi kalıcı hale getirme ve yeni beceriler edinme becerisini arttırır. Eğitimin oyunlaştırılması, eğitim ortamlarına oyun tasarım öğelerini dahil ederek öğrencilerin motivasyonunu ve katılımını artırmak için kullanılan bir yaklaşımdır. Oyunlaştırmanın önemli bir bileşeni geri bildirimlerdir ve geri bildirimler öğrencinin öz güvenini, öz farkındalığını arttırır. 11 Nisan Pazar günü 6, 7 ve 8. sınıf öğretmenlerimiz ile oyun temelli öğrenme, oyunlaştırma, anlık geri bildirim verme konusunda Doç. Dr. Yavuz Samur tarafından bir eğitim gerçekleştirildi.