Ana sınıflarımız ile bu hafta İngilizce derslerimizde “Disiplinlerarası öğrenme” becerilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla planladığımız “Üç Boyutlu Taşıt” etkinliğimizi gerçekleştirdik. Geri dönüşümden bulunan eski dergi ve gazetelerden kesilen taşıtları, altlarına platform yerleştirerek A4 resim kağıtlarına yapıştıran öğrencilerimiz, resmin fonunda da kendi tasarladıkları cisimleri çizdiler. Resim ve İngilizce becerilerinin iç içe geçtiği bu etkinliği tamamlayan öğrencilerimiz, ürünlerini birbirlerine sundular.