Tarsus SEV İlkokulu olarak 4. sınıf öğrencilerimizin iletişim ve iş birliği becerilerini geliştirecek bir eTwinning projesine ortak olduk. ‘’Penpal in Spain’’ adlı projede İspanya’da bir ilkokuldaki akranlarıyla eşleşen öğrencilerimiz, akranları ile tanışma ve mektuplaşma fırsatı bularak sosyo kültürel becerilerini de geliştirecekler. İngilizce derslerimizde bu hafta öncelikle mektup yazma tekniği üzerine çalışmaya başladık. İlk etapta öğrencilerimiz Google Docs üzerinden kendilerini, ailelerini, hobilerini, yaşadıkları şehri ve okulumuzu tanıtan bir mektup yazdılar. Bu projede öğrencilerimiz, haziran ayına kadar sürecek mektuplaşma sürecini deneyimleyerek aynı zamanda yazma becerilerini geliştirecekler.