Ağaç “can”dır. Nefes alır, nefes verir. İnsanın evidir, evinin kapısıdır, penceresidir. Okulunda kalemdir, defterdir. Okuduğu gazetedir, dergidir. Soluduğu oksijendir, koruduğu topraktır, vatandır.

31 Mart Salı günü akşamı canlı yayında konuğumuz Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı Çalgı Yapım Bölümünden Ejder Pamukçu idi. Söyleşide, değerli konuğumuz ağacın yaşamımızdaki yerini farklı boyutlardan ele alırken, enstrüman yapımında ağacın rolü ve önemi hakkında çok değerli paylaşımlarda bulundu ve öğrencilerimizde güzel bir farkındalık yaratacak bilgiler ele alındı.