Okulumuzda geleneksel hale gelen ve her yıl sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Şiir Dinletisi ve Piyano Resitali” nin 1. Bölümünü 24 Aralık 2020 Perşembe günü çevrim içi platformda gerçekleştirdik. Türk kültürünün ayrılmaz parçası ve taşıyıcısı olan şiirleri öğrencilerimize sevdirmek, unutulmaz eserleri ile edebiyatımıza ufuklar açan şairlerimizi anmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz dinletimizde öğrencilerimiz şiirleri coşkuyla okudular.
2. 3. 4. Sınıf öğrencilerimiz üstün yeteneklerini piyano başında göstererek, birbirinden güzel parçalarla harika performans sergileyen öğrencilerimizle sanat dolu bir etkinlik gerçekleştirdik. Dinletimizin sürpriz bir de konuğu vardı. Tiyatro sanatçısı, oyuncu Barış Falay öğrencilerimize sanata dair konuşması ve okuduğu şiiri ile dinletimize ayrı bir renk kattı.