2. sınıf öğrencilerimiz Eko Okul etkinlikleri kapsamında saksıda organik sebze yetiştirdi. Minik  ellerin toprağa dokunmasını ve bu konuda bilinç kazanmasını hedefleyerek yola çıktığımız projede öğrencilerimiz tere, turp, nane, maydanoz, soğan gibi sebzelerin tohumlarını saksılarına ekerek toprakla buluşturdular. Bu etkinlikte öğrencilerimiz önce toprağın işlenmesi, tohumların dikimi ve sulanması ile ilgili bilgi edindiler. Öğrencilerimiz evlerinde  öğretmenlerinin yönlendirmesi ile tohumlarıını kendi elleriyle toprağa diktiler. 1 ay boyunca bakımlarını yaptılar ve bitkilerinin büyüme evrelerini incelediler. Öğrencilerimiz; çimlenmeye başlayan tohumlarını arkadaşlarına gösteren öğrencilerimiz, can suyunun önemini, hangi tohumu ektiklerini ve tohumun ne kadar sürede çimlendiğini sınıf arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğrencilerimizi toprakla buluşturarak onlara sorumluluk bilinci kazandırmayı ve özgüven gelişimlerine pozitif yönde katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu projedeki gayretleri için öğrencilerimizi kutluyoruz.