Tarsus SEV İlkokulu Rehberlik Bölüm Başkanı Meltem Yamanyılmaz ve Akademik Destek Eğitim Öğretmeni Gülbahar Ayyıldız tarafından 12.2.2020 tarihinde okul öğretmenlerimize  Özgül Öğrenme Güçlüğü hakkında farkındalık yaratmak amacı ile seminer düzenlendi.

Çeşitli aktivitelerle zaman zaman öğretmenlerimize empati kurdurarak özgül öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklarımızın pencerelerinden bakmaları sağlandı. Konu ile ilgili yakın tarihte aldığı Disleksi Müdahale Programı Eğitimi ile ilgili bilgilendirmeler de yapan Akademik Destek Birimi Öğretmenimizin, Rehber Öğretmenimiz ile birlikte “Sınıflarda neler yapılabilir?” konusunda çeşitli paylaşımlarda da bulunduğu seminer verimli bir şekilde sonlandı.