Tarsus SEV İlkokulu 2. sınıf öğrencileri piyano resitali ve ‘Bremen Town Jam’ müzikali ile birinci dönemi heyecan verici bir performansla tamamladılar. Öğrencilerin bu gösteriye hazırlanırken ne kadar emek verdiğini bilen herkes için 15 ve 16 Ocak 2020 heyecan ve beklentiyle dolu günlerdi. Perdeler açıldığında ebeveynler çocuklarının sözlerini  ve şarkılarını birlikte icra ediyor olmalarından büyük gurur duydular. Hepimiz yoğun ve özverili çalışmaları için öğrencilerimiz ile gurur duyuyor ve başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Birinci dönemi sonlandırmak için ne harika bir yol!