Özel Tarsus SEV İlkokulu Öğrencileri  Öğretmenler Günü kutlamalarına sürpriz bir etkinlikle; ellerinde  öğretmenlerine sevgi ve saygılarını dile getiren dövizlerle ve bando eşliğinde şarkılar söyleyerek başladılar. Tüm kademe öğretmenlerinin katkılarıyla ve destekleriyle gerçekleşen kutlama töreni ise bu anlamlı günü öğretmenlerimize adayan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başladı. Oditoryumda gerçekleşen törende bu kez sahne öğretmenlerindi. “Öğretmen Oratoryusu” ile tüm öğretmenlerimiz mesleklerine ve öğrencilerine ne kadar içten bağlı olduklarını hep bir ağızdan seslendiler. Okul korosunun öğretmenleri için söyledikleri şarkılar ve şiirler güne renk kattı. Okul Aile Birliğimiz  de iyi dilekleri ile öğretmenlerimizin bu özel gününü kutladılar. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm  öğretmenlerimizin gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.