Tarsus SEV Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün bizlere emanet ettiği en değerli armağan olan Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Salı günü Oditoryumda muhteşem gösterilerle kutlandı. Tören programlarında öğrencilerimizin hazırlayıp büyük bir heyecanla sundukları oratoryolar, orkestra ve koromuzun seslendirdiği marşlar, şiirler, ve dans gösterileri beğeniyle izlendi. Öğrencilerimiz 96 yıldır devam en bu güzel hikayeye ne kadar bağlı olduklarını, yüreklerinin Ata’mızın devrimleri ile coşku ve heyecanla attıklarını gururla, istekle dile getirdiler bu anlamlı günde. Bir kez daha hep bir ağızdan söz verdiler: “Biz Cumhuriyet çocuklarıyız, sesimiz Atatürk’ün sesi. Bizimle yükselecek Atatürk’ün Türkiyesi. Tutkuyla bağlıyız Cumhuriyete..”